In de kijker

Werkboek Goei Wei
Lees alles over het inrichten van een Goei Wei in dit praktisch werkboek!

Zoek
op adres

FILTER OP

Kaart is aan het laden...
In uw buurt
Neerpelt

Wandelpeters en meters

Onze wandelpeters en -meters zijn de ogen en oren op onze wandelroutes. Zij controleren regelmatig de bewegwijzering, sluikstort en de algemene staat van de wandeling.

Wandel jij graag en heb je tijd om regelmatig in jouw buurt te gaan wandelen? Wil je meehelpen om onze wandelroutes tiptop in orde te houden door problemen aan ons door te geven zodat wij ze kunnen oplossen? Kortom: zin om ook wandelpeter of -meter van te worden? Meld je dan aan via info@rllk.be en wij geven je met veel plezier alle informatie.

Je kan de meldingen doorgeven via info@rllk.be aan de hand van speciale onderhoudskaarten en het meldingsformulier die je van ons krijgt. Of maak gebruik van onderstaande DIPLA app.

Melden met DIPLA

Deze app, die je kan downloaden op je smartphone, laat je toe om snel een probleem aan ons door te geven. 

Opgelet: de app werkt enkel op Android, dus niet op iphone en windows phone. Je hebt een gebruikersnaam en paswoord nodig om de app te gebruiken. Vraag dit aan op info@rllk.be

Downloaden:

- Ga met je smartphone naar de Google Play store

- zoek 'Dipla' en download de dipla app of gebruik deze link: https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.profisi.diplatasks

- installeer de app op je smartphone

Opgelet: Om de app te gebruiken moet je je mobiel internet + gps aanzetten op je smartphone. Zo kan de app de locatie en informatie doorsturen naar RLLK.

Hulp nodig? Lees hieronder de handleiding

Afbeeldingen

Bestanden