Nieuws

nieuwe collega(s) gezocht!
06/10/2020

UPDATE

Wij zoeken voor ons dynamisch en multidisciplinair team een of twee nieuwe collega's die zullen werken rond integraal waterbeheer en het versterken van de landschaps- en natuurkwaliteit.

Kadering functie

  • Met steun van de provincie werken we aan het realiseren van acties van integraal waterbeheer. Dit zal de hoofdbrok van je werk zijn.
  • We ondersteunen onze 14 gemeentebesturen bij het beheer van de groene elementen en hun buitengebied (Loket Onderhoud Buitengebied). Deze dienst wordt verder uitgebouwd.
  • Er liggen in ons werkingsgebied nog veel kansen om natuur, water en landschap te herstellen en beter te beheren.
  • Houtkanten zijn ‘corebusiness’ in landschap. We werken al jaren met onze gemeenten aan verjongingsbeheer waarbij we de vrijkomende biomassa een economische waarde geven.

Beschrijving functie

In je functie zorg jij voor het realiseren van (nieuwe) projecten waarbij water, natuur en landschap integraal worden benaderd. Je zorgt van prospectie tot uitvoering voor het goed verloop van het project. De taken kunnen worden opgesplitst over één of twee nieuwe medewerkers.

Je werk doe je in nauw overleg en samenwerking met je collega’s en directeur. Je collega’s (biologen, communicatiedeskundigen, erfgoedmedewerkers, administratieve krachten) staan graag ter beschikking voor ondersteuning. Jij zal op jouw beurt collega’s bijstaan met jouw kennis en ervaring.

Een uitgebreide omschrijving van de functie vind je hier.
Stuur een uitgebreide motivatie en een C.V. voor 1 november aan:
Regionaal Landschap Lage Kempen vzw
Ilse Ideler, directeur
Grote Baan 176, 3530 Houthalen-Helchteren
ilse.ideler(at)rllk.be