Wandelen

2000 km wandelplezier in Limburg!

De drie Limburgse Regionale Landschappen hebben samen de hele provincie Limburg als werkingsgebied en richten hier kwaliteitsvolle wandelingen in. De wandelpaden worden continu onderhouden en verbeterd waar nodig. Samen bewegwijzerden we al meer dan 2.000 kilometer aan wandelpaden.

Via de praktische en aantrekkelijke website www.wandeleninlimburg.be kan je wandelingen kiezen volgens verschillende criteria en kennismaken met de diverse landschappen en troeven van onze groene provincie.

Daarnaast zijn de bestaande wandelkaarten van de drie vzw’s aangevuld met een handige wandelbox met acht streekkaarten, die alle landschapswandelingen in de provincie bundelen.

Door de wandelproducten van de drie vzw’s in één webshop aan te bieden, wordt het niet enkel voor de recreant overzichtelijker en eenvoudiger, maar ook voor de Regionale Landschappen zelf. Zo kunnen we kosten en tijd besparen en de beschikbare middelen zo efficiënt mogelijk inzetten.

meer info: www.wandeleninlimburg.be

rolstoeltoegankelijk wandelen

Via www.wandeleninlimburg.be  kan je met de filter routes selecteren die met de rolstoel toegankelijk zijn.

Via deze blog vind je ook nuttige tips van Chiara en Thomas die in Limburg op zoek gaan naar rolstoeltoegankelijke routes.