Nieuws

Wandelchallenge van start!
07/10/2023

We dagen Limburg uit om te wandelen! Ontdek 10 weken lang de mooiste wandelroutes in HEt Belang van Limburg en ga de uitdaging aan om 25 km te wandelen.

Ben jij klaar voor de uitdaging?

Doe mee met onze wandelchallenge. De Limburgse regionale landschappen selecteerden 10 wandelingen én heel wat alternatieve routes als extraatje. We bouwen de lengte van onze mooie tochten elke week langzaam op tot we het ultieme doel bereiken: een prachtige tocht van 25 kilometer lang. Wandel 10 weken lang in totaal 138 km langs prachtige Limburgse landschappen, verzamel de 10 codes en maak kans op leuke prijzen. 

Waarom deelnemen?

In beweging blijven is goed voor je lichaam, en mentaal welzijn. Maar je ontdekt ook de prachtige landschappen die Limburg rijk is! We bouwen de afstand elke week een klein beetje op zodat je je lichaam én geest kan trainen.

Hoe kan je deelnemen?

Vanaf 7 oktober t.e.m. 10 december zet Het Belang van Limburg elke week 3 wandelroutes in de kijker. Aan ieder startbord van de wandeling, vind je een code die je moet ingeven in de app van Het Belang van Limburg. Verzamel de codes en maak zo kans op leuke prijzen! De wandelchallenge loopt tot eind december.

Ontdek alle wandelingen elke week in het Belang van Limburg of bekijk ze meteen allemaal via de app van HBVL.

Nog meer wandelen?

 

Meer dan 2000 kilometer wandelplezier in Limburg kan je nu ontdekken in de volledig vernieuwde Wandelen in Limburg wandelbox. Te bestellen voor 34,90 € op www.wandeleninlimburg.be of via het toeristisch infokantoor in de buurt.